Rapper Boef niet meer welkom op Muze Misse festival na walgelijke uitspraken

door | 4 januari 2018 | Nieuws

OSS – De organisatie van Muze Misse zoekt een vervanger voor de in opspraak geraakte rapper Boef. Dat laat de organisatie zojuist weten via social media.

‘Wij begrijpen alle reacties n.a.v. de uitlatingen van Boef en wij nemen afstand van zijn uitspraken”, zo staat er op Facebook. ‘De festivalorganisatie heeft vanaf het eerste moment contact gezocht met het management van de rapper om vervanging door een andere artiest te bespreken. Muze Misse hoopt daarmee een passend alternatief te bieden voor de vele, vaak jonge fans van Boef, die wij nu moeten teleurstellen.’

Rapper Boef noemde in een filmpje drie vrouwen die zo aardig waren om hem tijdens oud en nieuw een lift te geven toen hij met pech langs de kant stond ‘kechs’, hoeren. Die uitspraak leidde tot veel ophef. Boef bood nog wel excuses aan, maar dat mocht niet baten. CDA-Kamerlid René Peters riep eigenaren van clubs op om rapper Boef niet meer te boeken voor optredens.

Boef stond op de affiche van Muze Misse als openingsact op 1 juli in het Jan Cunenpark in Oss. Maar de organisatie van het muziekfestival heeft nu ook besloten om hem na alle commotie te vervangen.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws