ROGIER DE JAGER NIEUWE CCO ROTTERDAM AHOY

door | 21 oktober 2019 | Beurzen, Nieuws

Met ingang van 15 oktober is Rogier de Jager Chief Commercial Officer bij Rotterdam Ahoy. In zijn nieuwe rol is De Jager verantwoordelijk voor de commerciële kant van de uitbreiding en van de bestaande klantportefeuille. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de eigen producties.

Rotterdam Ahoy ondergaat een grote uitbreiding. Naast de Ahoy Arena en de zes Beurs- & Evenementenhallen zullen eind 2020 het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en de muziekzaal RTM Stage worden geopend. Ahoybiedt de (zakelijke) markt in binnen- en buitenland niet alleen het grootste auditorium van Nederland, maar ook 35 break-out rooms. Het auditorium kan ook gebruikt worden als muziekzaal voor 7000 personen.

#rogierdejager #ahoy

 

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws