ROTTERDAM AHOY HOST NIEUW POPFESTIVAL ODE MAART 2020

door | 20 november 2019 | Evenementen, Nieuws

Op 21 en 22 maart 2020 vindt in Rotterdam Ahoy de eerste editie van Popfestival ODE plaats. Hier zullen Europese cover- en tributebands de grootste wereldhits van onder andere The Beatles, Pink Floyd, Coldplay, ABBA en Queen spelen.

Eric Corton zorgt voor de presentatie van het festival: “Popfestival ODE moet een bijzonder popfestival worden met bekende nummers van de crème de la crème uit de recente muziekgeschiedenis. Muziek van grote legendes die niet of nauwelijks meer live te zien zijn. Uitgerekend in het jaar 2020 waarin het vijftig jaar geleden is dat in Rotterdam het legendarische Holland Pop Festival plaatsvond.”

Naast de optredens vind je hier ook een foto-expo, een 60’s en 70’s silent disco, een bioscoop met muziekdocu’s en een popquiz georganiseerd. Het festival wordt afgesloten met een feest van coverband The Dirty Daddies.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws