Santa the Ride

door | 29 oktober 2019 | Nieuws

Ooit afgevraagd hoe het is om zittend in de ‘sleigh’ van Santa Claus over bergen en dalen te vliegen? In duikvlucht over de besneeuwde daken van kerken en huizen te scheren om vervolgens in glijvlucht te zweven over de uitgestrekte besneeuwde landschappen?

Neem dan plaats in onze Arreslee, zet onze Virtual Reality bril op en beleef deze sensationele ‘ride’ en ervaar de wereld van Santa Claus. En om dit ultieme kerstgevoel nog meer te versterken plaatsen wij naast deze originele ‘ Santa Sleigh’, een imitatie ‘Reindeer’, kerstbomen op een winterondergrond en natuurlijk sfeervolle kerstverlichting.

Deze kerstactiviteit is uniek in Nederland en leent zich uitstekend voor winkelcentra met kerstpromoties, kerstmarkten of elk ander evenement met het thema kerst. Voor meer informatie, bezoek onze website, mail of bel met 023-5484949.

In deze Arreslee XL kunnen 2 personen tegelijk Santa the Ride beleven.
Dubbele capaciteit, dubbele pret!

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws