SECURITY NOORD NIEUWENHUIS, VEILIGHEID VOOR ALLES

door | 21 oktober 2019 | Evenementen, Nieuws

Met trots 10 jaar ervaring

Met trots 10 jaar ervaring - Security Noord Nieuwenhuis

Directeur en eigenaar Hans Nieuwenhuis is al sinds 2002 actief in het beveiligingsvak. Waar hij in eerste instantie overwoog om een bijdrage te leveren aan de politie is hij uiteindelijk, met erg veel plezier, in de beveiligingsbranche terechtgekomen.

En dat heeft zijn vruchten afgeworpen: Security Noord Nieuwenhuis is met 10 jaar ervaring met recht een allround beveiligingsbedrijf. Aan zowel particuliere klanten als bedrijven zet zij zich in bij onder andere calamiteiten, bouwbedrijven en evenementen. Hier staan de beveiligers altijd met plezier, met professionaliteit en onder het motto ‘veiligheid voor alles’.

Dynamische beveiliging

Dynamische beveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Voor Security Noord Nieuwenhuis is beveiliging niet alleen het garanderen van veiligheid, maar ook op de juiste manier omgaan met mensen. Hoewel de confrontaties in de praktijk niet altijd even prettig zijn werken de beveiligers van Security Noord, mede door de diversiteit en de vaak ook positieve ontmoetingen, met veel plezier. Met hun vaak prominente rol op locaties kunnen zij bijdragen aan een goed gevoel en een luisterend oor bieden. Zo zitten zij er enerzijds middenin, en blijven zij anderzijds altijd professioneel, om zo op optimale wijze veiligheid te kunnen bieden.

Bewezen strategieën

Anders dan bij de meeste beveiligingsbedrijven vindt Security Noord Nieuwenhuis het erg belangrijk dat hun beveiligers niet alleen zorgen dat de boel veilig is, maar ook dat anderen op een fijne manier kunnen vertrouwen op hun diensten. In de praktijk komt dat er vaak op neer dat de beveiligers van Security Noord Nieuwenhuis eerder vooraan in de polonaise te vinden zijn, dan met de armen over elkaar en een norse blik aan de rand van het feest. Juist door deze instelling blijken confrontaties vaker uit te blijven en worden vervelende situaties al snel ondervangen en omgedraaid.

Werken met ervaren professionals

Werken met ervaren professionals - Security Noord Nieuwenhuis

Om diensten op deze wijze aan te kunnen bieden werkt Security Noord met ervaren professionals, beveiligers die niet op zoek zijn naar confrontatie en het vak in de vingers hebben. Om deze unieke werkwijze door te geven is Security Noord Nieuwenhuis sinds 2016 een erkend leerbedrijf en ontvangt zij regelmatig studenten van het ROC Friese Poort. Tijdens de stage streven zij ernaar om studenten de beste mogelijk praktijkopleiding te geven waardoor het uitzicht op een baan groter wordt. Zo dragen ze hun steentje bij, bij het vormen van de vakmensen die Nederland nodig heeft.

Veiligheid voor alles

De beveiligers van Security Noord Nieuwenhuis zullen er altijd zorg voor dragen dat bezoekers of eigenaren zich zo veilig mogelijk voelen. Mede door hun goede relatie met de politie kunnen zij deze veiligheid altijd garanderen en zijn vervelende situaties snel weer in de hand.

Benieuwd naar situaties van Security Noord Nieuwenhuis? Neem contact op.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws