Specials

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs shape=”round” color=”sky” active_section=”1″ title=”Specials “][vc_tta_section title=”Tentenverhuur” tab_id=”1509013378062-19a84790-2b2e”][vc_column_text]

ygx46_4778[1].jpgEASY TENT VERHUUR

is specialist in tentenverhuur voor de zakelijke en de particuliere markt. Wilt u een bijzondere tent huren? In ons assortiment vindt u prachtige feesttenten. U kunt bijvoorbeeld een stretchtent huren, of partytenten, hexadome tenten, stertenten, crossover tenten, dome tenten, harmonicatenten, pagodetenten en opblaastenten.

Bij EASY TENT tentenverhuur vindt u altijd een geschikte tent voor uw gelegenheid.

Tentenverhuur en inrichting
Uiteraard kunt u als particulier en als zakelijke gebruiker een tent huren bij ons. Wij verzorgen de tentenverhuur voor allerlei feesten en gelegenheden, zoals zakelijke netwerkborrels, bijeenkomsten, bruiloften en andere feestelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om de gehele inrichting van de tent bij ons te huren. Wij verhuren tafels, stoelen, barren, heaters , vloeren, verlichting.

Advies tentenverhuur
Wilt u advies over het huren van een tent? Wij informeren u graag over soorten partytenten, formaten en prijzen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bijzondere feesttent huren? Onze crossover feesttenten zijn ware blikvangers EASY TENT tentenverhuur: uw specialist in verhuur van bijzondere tenten.


De ideale promotie tenten

Exposion introduceert de X-GLOO promo-tent.

Presenteer uzelf opvallend en professioneel op beurzen, evenementen en  productpresentaties.

Wees onderscheidend bij elk event. Met een opblaasbare X-GlOO promotie tent steelt u de show.

Eenvoudig en snel zet 1 persoon een indrukwekkende promotent neer. Met een oppervlakte van maar liefst 4 x 4, 5 x 5, 6 x 6 of 8 x 8 meter presenteert u zich met een eye-catcher van formaat.

De Xgloo promotie-tent is winnaar van de RedDot Design Award. De event-tenten laten zich binnen 10 minuten opzetten en zijn van superieure kwaliteit. Door de handzameverpakking in een rugzak past de promotent in de kleinste auto.

De brochure kun je hier downloaden of kijk hier voor meer informatie https://www.exposion.nl/xgloo-event-tent/ 

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Meubilair” tab_id=”1509013378108-0a0ef21b-aa90″][vc_column_text]Meubilair geeft de juiste uitstraling aan beurs(stand) of evenement.

Voor het inrichten van uw beurs of evenement bent u continue op zoek naar het juiste meubilair. Wij presenteren hier een aantal gespecialiseerde leveranciers op het gebied van het verhuur van meubilair voor beurzen, congressen en evenementen. Professionele bedrijven met een gevarieerd aanbod van trendy design tot zakelijke meubels.

Dit aangevuld met een uitmuntende servicegerichtheid maakt hen tot een onmisbare partner voor de perfecte inrichting en de juiste uitstraling van uw evenement.

 Samsonweg 134b, Wormerveer, Nederland
 (0)75 670 53 06

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Vloersystemen” tab_id=”1509013704863-b5fe5506-7499″][vc_column_text]Canet Verhuur ook uw partner voor het leggen van verhoogde stand of event vloeren!

Canet Verhuur kent u van haar uitgebreide collectie beurs –en event meubilair.

Maar wist u dat u Canet Verhuur ook kunt inzetten voor het professioneel leggen

van uw stand of event vloeren?

 

Ook voor het leggen van een verhoogde vloer, om uw stand of evenement kabel -en afvoervrij te maken, zijn wij uw partner! Wij bezorgen en leggen ze op elke gewenste locatie, onze vloeren hebben een hoogte tussen de 10 en 13 cm en worden gelegd met laminaat, vast tapijt of tapijttegels.

Kiezen voor artikelen van Canet Verhuur betekent: service op maat, goede kwaliteit, snelle levering en een scherpe prijs. Ons team staat 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar, zowel in Nederland als in Duitsland en België. Onze medewerkers zijn ten alle tijden bereid u van advies te dienen.

Samsonweg 134b, Wormerveer

Telefoonnummer + 31 (0)75 670 53 06

info@canet.nl  www.canet.nl

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]