Stagiair of stagiaire gezocht

door | 20 maart 2019 | Vacatures

Aan de slag in de dynamische wereld van de evenementenindustrie  ?

Begin jij een uitdagende Sales & Marketing stage bij Sani Advertising  , uitgever van o.a.   www.evenementenindustrie.nl en de evenementenkrant !

Sales ,  Online Marketing, Accountmanagement, Projectmanagement

Deze stage heeft het allemaal

Functieomschrijving

Heb jij ervaring of doe je een studie op sales, marketing, en communicatiegebied? Is jouw Nederlandse taal goed in woord en geschrift én ben je beschikbaar middels een stageplek? Neem dan eens contact met ons op.

Jij wordt een specialist in uitgeef- en marketingconcepten. Als stagemedewerker ga jij specifiek voor  www.evenementenindustrie.nl en de evenementenkrant aan de slag

Jij schrijft o.a. creatieve en commerciële teksten (denk aan Social Media, promotiemateriaal, persberichten etc.). Je bent bezig met   verkoopvoorbereiding, leadsmanagement, database, externe marketing en schakelt met diverse partijen. Je maakt planningen over het lanceren van commerciële websites en denkt na over efficiëntie. Jij ontwikkelt een duidelijke visie als het gaat om communicatie.
Je komt te werken binnen een kleine informele organisatie. Je werkt 38 uur in de week. De precieze invulling is verder bespreekbaar.

De kans bestaat dat je naast de marketingactiviteiten ook andere werkzaamheden op gaat pakken.

Functie-eisen

– Ervaring in een marketing communicatie functie
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
– MBO of werk en denkniveau
– Je bent daadkrachtig, proactief en een prettig persoon in de omgang

Wat wij bieden :

Een goede stage vergoeding
Persoonlijke Begeleiding
Gezellige Sfeer

 

Mail naar: info@saniadvertising.nl

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws