Standbouwer Holland Reclame en Standbouw B.V.

door | 28 november 2019 | CLC VECTA vacatures

Holland Reklame en Standbouw B.V. is al ruim 35 jaar succesvol actief binnen de evenementenbranche in Nederland, maar ook daarbuiten. Naast de realisatie van standbouw voor complete beurzen, leveren wij ook de overige wensen van onze klanten waaronder tapijt, verlichting, meubilair en visuals. Ook voor de exposanten met een individuele stand leveren wij een complete service. We streven ernaar om aan alle wensen te voldoen, niet is te gek.

Met ruim 40 enthousiaste collega’s werken wij vanuit Zeewolde dagelijks aan vele nationale en internationale opdrachten. Een full-service standbouwer die bij haar opdrachtgevers bekend staat om haar flexibiliteit en grote mate van inzet om projecten optimaal ten uitvoer te brengen.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan waarbij je jouw handen uit de mouwen kan steken, wij zijn op zoek naar oplossingsgerichte aanpakkers met technisch inzicht die het vak van Standbouwer al verstaan of dit graag willen leren.

Wij werken op grote en kleine projecten in binnen- en buitenland binnen diverse disciplines van de Standbouw. Dit kan uiteenlopen van het werken op trappen met de ratel in de hand tot aan het in elkaar zetten van op maat gemaakte oplossingen en van het leggen van vloerbedekking (tapijttegels, Bankirai vlondertegels, vast tapijt en meer) tot aan het ophangen/aansluiten van de verlichting. Het project opleveren aan de wensen van onze klant is onze grootste prioriteit. Daarnaast worden ook regelmatig werkzaamheden binnen onze locatie in Zeewolde uitgevoerd.

Functie eisen

Denk je dat Standbouw echt wat voor jou is? Dan moet je in ieder geval in goede fysieke conditie zijn (want standbouw is soms zwaar werk), je bent flexibel inzetbaar en je bent niet schuw voor lange werkdagen, onregelmatige werktijden en reizen naar uiteenlopende projectlocaties. Je beschikt over de natuurlijke eigenschap om problemen (zelfstandig) op te lossen en kan goed omgaan met stress en tijdsdruk. Je gaat zuinig om met de materialen waar je mee werkt. En je hebt aan een half woord (uitleg) genoeg. Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid naar de projecten toe en voert alle werkzaamheden uit die nodig zijn om de klus te klaren. Daarnaast ben je niet bang om een groep werknemers aan te sturen. Je bent in bezit van een B-rijbewijs (harde eis) Je bent woonachtig binnen een straal van 50 km van Zeewolde (Flevoland).

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een leuke, afwisselende en uitdagende baan binnen een dynamisch team van collega’s. In de eerste instantie werken we via payroll, waarna een dienstverband kan volgen. Wij bieden een marktconform salaris.

Solliciteren

Voldoe je aan een (groot deel) van deze eisen dan ontvangen wij graag jouw CV met sollicitatiebrief per e-mail naar vacatures@hrsb.nl


Aangeboden per: 25-11-2019
Uren: Full Time
Soort: Vast
Locatie: Zeewolde

Contact:
vacatures@hrsb.nl


Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws