START BOUW SPECTACULAIR EVENEMENTENSCHIP!

door | 23 mei 2018 | Nieuws

Een “once in a lifetime” moment. Dat is de komst van Blue Rhapsody, het schip dat speciaal en uitsluitend voor evenement doeleinden wordt gebouwd. De eventrederij “Constant in Beweging” presenteert het schip – dat 85 meter lang en 11.45 meter breed wordt – als aanvulling op haar twee succesvolle varende locaties Grace Kelly en Jules Verne.

 

Blue Rhapsody wordt groots, modern, luxe en verleidelijk: sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen. Het iconische ontwerp is van Art-Line Interiors en Van den Berg Design. De bouw is in de zeer kundige handen van de gerenommeerde scheepsbouwers Vahali in Gendt en Teamco in Heusden. Het schip, voorzien van een indrukwekkende bijlboeg, combineert een soepel uiterlijk met echte allure van een internationaal karakter. Daarnaast wordt service van het hoogste niveau geboden. Het fonkelnieuwe schip wordt in het voorjaar van 2019 in de vaart genomen en is dé locatie voor varende evenementen in Nederland, België en Duitsland! Blue Rhapsody staat garant voor een diversiteit aan mogelijkheden. Een exclusieve lancering van een nieuw merk, een galadiner, een inspirerend congres of een spetterend feest tot 600 gasten: zij biedt een breed scala aan arrangementen. Bereid je voor op een next level evenement. Bereid je voor op Blue Rhapsody.

Voor meer informatie ga naar www.bluerhapsody.nl  

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws