STEL ONLINE JE EIGEN EVENT- OF BEURSCONTAINER SAMEN

door | 25 februari 2019 | Advertorials, Beurzen, Top berichten

Crazy Containers brengt razendsnel brandmanagement en techniek bij elkaar

De doorlooptijd die marketeers, evenementen- en promotiebureaus en beursorganisatoren hebben voor het ontwikkelen van een creatief activatieconcept wordt steeds korter. Terwijl de briefing vaak nog summier is, moet er binnen enkele dagen een eerste plan de campagne liggen, inclusief een prijsindicatie. Crazy Containers ondervond dit dagelijks en ontwikkelde om die reden een online configurator. Met deze praktische en strak vormgegeven tool stel je in enkele clicks je eigen event- of beurscontainer samen. Op basis van de creatieve keuzes ontvang je direct een maatwerkofferte, zowel voor de huur als de koop van een container op maat.

Crazy Containers onderscheidt zich niet per definitie met het leveren van eventcontainers, dat doen meer bedrijven. Het onderscheid zit hem met name in de mogelijkheid van maatwerk op basis van huur. Vanuit twee bestaande units stel je door middel van een online configurator in vier stappen, dus snel en eenvoudig, je eigen maatwerk container samen. Je kiest een model, maakt vervolgens een keuze voor de uitvoering en vult het aantal kilometers en het aantal event dagen in.

“Crazy Containers zorgt ervoor dat de uiteindelijke container optimaal rendeert in iedere gekozen activatie, van horecapaviljoens tot pop-up stores en van ingebouwde windtunnels tot complete miniclubs. Met de verdiepingsstands win je als standhouder bovendien veel m2 meters tegen een zeer geringe investering, zeker wanneer je dit vergelijkt met maatwerk standbouw. Ook op events houd je de kosten laag, maar bied je meerwaarde vergeleken met de verschillende tentconstructies”, geeft eigenaar Herman van Slooten aan.

De inzet van een event container bespaart veel op- en afbouw kosten. Tevens is het voor de opdrachtgever een ideaal transport- en opslagmiddel voor de te presenteren goederen. Hiermee kan dus ook bespaard worden in de voorbereidingstijd. Door hergebruik van de presentatiematerialen en de lage afschrijving is het een geduchte tegenstander van traditionele standbouw. De containers kunnen op meerdere locaties, in meerdere varianten en bovendien binnen en buiten in worden gezet. Door vanaf de start van de campagne mee te denken, draagt Crazy Containers zorg voor een custom concept op basis van de geconfigureerde eventcontainer. De organisatie denkt mee over de inrichting en branding en zorgt er met maatwerkoplossingen voor dat de middelen naadloos aansluiten op de activatie ter plaatse.

Over Crazy Containers

Crazy Containers ontwerpt, produceert, verhuurt en verkoopt eventcontainers op maat. Wij ondersteunen merken en bedrijven bij hun actiemarketingcampagne, promotietour, event- en beursdeelname. Wij brengen techniek en brandmanagement bij elkaar en zorgen voor design, inrichting, transport en de plaatsing van de stand op locatie.

 

Voor meer informatie over Crazy Containers kunt u contact opnemen met

Herman van Slooten
Eigenaar Crazy Containers
06 53 77 66 54
info@crazycontainers.nl
www.crazycontainers.nl

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws