The Star parking Amsterdam Schiphol

door | 13 juli 2018 | Nieuws

Amsterdam: The Star Parking gevestigd in Hoofddorp is gespecialiseerd in het verlenen van parkeerdiensten ook voor lastminute reizigers in Nederland.
Onze service is bestemd voor alle reizigers die reizen vanuit Schiphol. Veel van onze klanten zijn Artiesten en zakelijke reizigers, maar uiteraard verwelkomen wij iedereen die gebruik wil maken van onze valet diensten.

The StarParking is 24/7 geopend en bereikbaar. Onze chauffeurs rijden in teams 7 dagen in de week. Tijdens het reserveerproces ziet u gelijk of wij parkeerdiensten beschikbaar hebben voor uw periode.
Met onze Valet Service rijdt u met uw eigen auto naar de vertrekhal, onze professionele chauffeur zal uw auto aannemen. U kunt direct uw vertrekhal binnenlopen en op reis.
Onze chauffeur zal uw auto vervolgens parkeren in onze parkeergarage of op ons parkeerterrein.

Met een goed gevoel op reis
Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op de vertrekhal op Schiphol Airport. Heeft u nog vragen, laat het ons weten via 023-5563153.
Voor meer informatie kijk op onze website www.thestarparking.nl

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws