tweedaags foodfestijn Charlemagne in Meerssen

door | 15 augustus 2017 | Evenementen

wat is het?

Charlemagne is een sfeervol eet- en drinkfestijn (‘preuvefestijn’) in Meerssen. Dit tweedaagse evenement voor jong en oud vindt voor de 5e keer plaats op zaterdag 19 en zondag 20 augustus. De locatie is de markt in hartje Meerssen. Beleving en onderling contact staan centraal tijdens dit evenement. Diverse artiesten zullen voor een gepaste muzikale omlijsting en het nodige entertainment zorgen. Voor de jeugdige bezoekers is er een leuke en gevarieerde (gratis) kinderanimatie aanwezig.

Charelkes

Het concept is heerlijk, hapklaar en betaalbaar eten en drinken met een verfrissende, verrassende of traditionele insteek, in kleine en grotere porties. Genoeg te ‘preuve’ dus en dat alles in een gastvrije ambiance. Betalen kan met zogenaamde ‘Charelkes’ (eet- en consumptiebonnen) die ter plaatse te koop zijn. De entree is gratis. De officiële opening zal worden verricht door burgemeester Clermonts-Aretz op zaterdag om 17.00 uur onder het toeziend oog van het voltallige college.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws