Tweede Pinksterdag Jazz op ’t IJ

door | 27 mei 2019 | Evenementen

Wat is er nou mooier dan op een vrije dag op het water te zijn met een drankje in je hand en live-muziek? Na het succes van voorgaande jaren organiseert Rederij het IJ op tweede Pinksterdag weer een PinksterJazz op het IJ.
Verlaat de drukte van de stad op tweede pinksterdag en stap aan boord van het schip de Stortemelk. Geniet op de grote buitendekken van het zonnetje en het prachtige uitzicht over het water. Even helemaal weg en heerlijk wegdromen op de zwoele jazzklanken van het T.C. Hammond Trio. Het trio speelt voornamelijk standards uit het swing-tijdperk, met hier en daar wat funky uitstapjes en eigen composities. Ervaar de intieme sfeer en proef het goede leven aan boord bij Rederij het IJ.
Op maandag 10 juni vertrekt het schip om 14.00u vanaf de NDSM werf in Amsterdam-Noord, naast de pont. Kaarten a €23,50 per persoon kunnen gekocht worden via www.rederijhetij.nl/jazz of 020 – 341 73 96.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws