TWT Verhuur

door | 25 januari 2019 | Advertorials

TWT Verhuur: uniek vanwege complete dienstverlening in tijdelijke watertechniek en sanitair

TWT Verhuur is uniek vanwege haar complete dienstverlening in tijdelijke watertechniek en sanitaire voorzieningen. TWT Verhuur verzorgt niet alleen de aanvoer van zuiver water, maar ook de afvoer van toiletwater, levering van bars en wasbakken en alle benodigde sanitaire voorzieningen zoals wasplaatsen, mobiele douches en toiletunits. Waar TWT Verhuur startte met de aanleg van tijdelijke water aan/afvoervoorzieningen om elke locatie waar men een evenement wenst te houden te voorzien van zuiver stromend water, zijn ze nu uitgegroeid naar een belangrijke partij op het gebied van een totaaloplossing voor watertechniek. Hun belangrijkste slogan is niet voor niets: “Doen wat we beloven”.

De basis in het zakendoen met TWT Verhuur ligt in de omgang, welke eerlijk en oprecht is. Zoals ze graag zijn dat mensen met hen omgaan, gaan zij ook met hun klanten om. Het begint bij een persoonlijke benadering met een inventarisatie van de benodigdheden, variërend van het leggen van leidingen tot het plaatsen van vip-toiletten en douches voor artiesten. Aangezien alles in één huur te verkrijgen is, is er slechts sprake van één aanspreekpunt. Dit werkt sneller, efficiënter en vereenvoudigt de logistiek voor een evenement.

Service
Het gamma sanitair- en toiletvoorzieningen van TWT Verhuur bestaat uit diverse douche-units en douchewagens, units met een combinatie van toiletten en douches, mobiele douches en demontabel wasplaatsen. De douches zijn opgebouwd uit een volledig inklapbaar systeem en de toiletten kunnen in omgang geminimaliseerd worden door het inklappen van de daken. Zo vervoert TWT Verhuur in één transport 144 douches of 108 toiletten.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws