Uniek beursterras op Festivak

door | 17 oktober 2017 | Beurzen, Evenementen

Uniek beursterras op Festivak!
Festivak presenteert dit jaar een uniek horecaplein midden op de beursvloer! In samenwerking met Van Schie, Mansveld Expotech, Jaarbeurs Utrecht, Festivak organisator OGZ en creatief partner Expo Flora, ontvouwt zich hier een inspirerende en creatieve horeca-omgeving. Een gedeelte hiervan wordt verhoogd gebouwd op pontons van Van Schie uit Mijdrecht: het zogenaamde ‘Van Schie terras’. Hierdoor ontstaat de echte beleving van een event op pontons, zoals we die steeds vaker zien. Daarnaast geeft dit natuurlijk een geweldig zicht over de beurs. Expo Flora realiseert de creatieve aankleding en Jaarbeurs verzorgt hier tijdens de gehele beurs de nodige hapjes en drankjes.

Iets unieks
Met een groeiend aantal evenementen op en rond water, zien we steeds vaker dat podia, publieksruimten, of logistiek wordt gerealiseerd op het water door de inzet van diverse pontons. “We wilden op de beurs iets unieks doen waarbij we tegelijkertijd het ponton product ‘in actie zien’ zoals het bij evenementen wordt toegepast”, vertellen Jill Oomen van beursorganisator OGZ en Bastiaan Hulsbos van Van Schie enthousiast.

Dé vakbeurs
Festivak is dé vakbeurs voor de evenementenindustrie en vindt plaats op 15 en 16 november in de Jaarbeurs Utrecht. Festivak is dit jaar al voor de 21e keer het platform waar de complete sector van publieksevenementen elkaar zal ontmoeten. Het thema is ‘Ontwikkel nu je digitale strategie’.

Continu in beweging
Van Schie is actief in de verhuur van vele typen pontons voor evenementen. Tevens levert zij rijplaten, bruggen, kranen en heeft zij eigen transport. Daarnaast is Van Schie o.a. actief op het gebied van infrawerken en funderingstechnieken. Onder de leus ‘continu in beweging’ zet het bedrijf veel in op innovatie, flexibiliteit en het constant aansluiten bij de vraag vanuit de markt.

Richard Kluijtmans, directeur Mansveld Expotech:  “We werden meteen enthousiast toen we de eerste tekeningen van het horecaplein zagen. Met partijen als Van Schie, Jaarbeurs, OGZ en Expo Flora wisten we dat dit iets moois zou opleveren. Met onze technische kennis  willen we maximaal bijdragen aan deze inspirerende omgeving en echt iets unieks neerzetten tijdens deze 21e editie van Festivak.”

Mansveld Expotech is per 1 januari exclusieve huisinstallateur in Jaarbeurs Utrecht. Het huisinstallateurschap bestaat uit tijdelijke elektra-aansluitingen, riggingwerkzaamheden en verlichting. Mansveld Expotech opereert in de Live Communicatiemarkt en is onderdeel van Mansveld Groep B.V., een toonaangevend bedrijf in tijdelijke en permanente projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, rigging, safety & security, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid.  Denken vanuit de klant staat centraal.  Vanuit Amsterdam, Eindhoven, Goor, en Maastricht wordt er gewerkt aan innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws