UPGRADE VOOR DE EVENT- EN VERGADERFACILITEITEN VAN BEEKSE BERGEN

door | 17 april 2019 | Nieuws

Met de verbouwing van de Serengeti Lounge is rekening gehouden met de wensen van eventmanagers en organisatoren. De zaal is uitgevoerd in een eigentijdse stijl, met Zuid-Afrikaanse invloeden, die zorgen voor een sfeervolle uitstraling. De wanden zijn voorzien van een spectaculair uitzicht op een van de savannes van Safari Resort Beekse Bergen.

Veel daglicht en plug-and-play 
Naast een sfeervolle inrichting, is de ruimte ook voorzien van een geheel nieuw Bose geluidssysteem en een vast doorzichtscherm waardoor er nooit iemand door de projectie heen loopt. Overdag bieden de grote ramen veel natuurlijk daglicht, maar kan door middel van gordijnen ook verduisterd worden. De dimbare en in kleur verstelbare LED spots, zetten iedere bijeenkomst in het juiste licht.

Meer info & reserveren kun je vinden op de website van Beekse Bergen.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws