Uw bedrijf corona-proof inrichten? Wij helpen u graag!

door | 18 juni 2020 | CLCVECTA NIEUWS, Nieuws

Bent u van plan uw kantoor of showroom opnieuw in te richten met inachtneming van de voorschriften vanuit het RIVM? Expobull biedt haar expertise hier graag voor aan. Wij denken graag met u mee om een inrichting in uw eigen stijl te realiseren. Om aan de voorschriften te voldoen dient u vaak meer ruimte te creëren tussen de bestaande werkplekken, om deze grens te waarborgen biedt Expobull de mogelijkheid aan dit te verwerken in uw huidige of nieuwe vloerbedekking.

Een van de mogelijkheden hiervan is het gebruik maken van afstandscirkels bestaande uit diverse materialen. Zoals in onderstaande video getoond kan u ervoor kiezen om eenvoudig en kostenbesparend hiervan gebruik te maken.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Contactgegevens

 Reigersbekstraat 2
5262 DC VUGHT
 073 503 2935

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws