Uw boodschap stijlvol en duidelijk in beeld (Qledx)

door | 29 oktober 2019 | Nieuws

QledX is een Nederlands bedrijf met een eigen productielijn in Shenzhen. Het design en de constructie wordt in Nederland uitgevoerd.

De missie van QledX is helder; Een kwaliteit ledscherm moet voor iedereen haalbaar zijn.  Wat wil u uw doelgroep laten zien op uw professionele ledscherm? In welke situatie zou u een ledscherm willen gebruiken?

De QledX ledschermen leveren een functionele en stijlvolle bijdrage aan duidelijke communicatie met uw doelgroep.

Voordelig ledscherm huren

QledX ontwikkeld eigen professionele led schermen van uitmuntende kwaliteit tegen prima prijzen. Ook u kunt voor korte of langere tijd gebruik maken van een groot videoscherm van QledX! Laat u adviseren en ontzorgen door onze betrokken medewerkers.

Een ledscherm huren voor elk evenement

Een ledscherm kunt u huren voor bijvoorbeeld een filmvoorstelling, powerpoint presentatie, live televisie, als sponsor billboard, sportwedstrijden, live camera, bij podia, op evenementen, festivals,  feesten, uitvaart, reclame en promotie, crowd- en trafficmanagement.

QledX adviseert en levert Led schermen

Voor elke toepassing is een passend led scherm te huur. Waar heeft u het precies voor nodig? Neem contact met ons op voor een eerlijk advies en laat u ontzorgen door het transport en de installatie aan ons over te laten. Wilt u een led scherm huren voor een langere periode dan hanteren wij speciale prijzen. Neem gerust contact op voor een passend huurvoorstel.

HUUR EEN LEDSCHERM

MODULAIR LEDSCHERM
Een modulair ledscherm kan in elk gewenst schermformaat gerealiseerd worden. De QledX ledpanelen zijn 50x50cm. Het ledscherm kan aan een truss/track (rigging) of op de vloer met een truss layer. De pixelresolutie is van P10 (outdoor) t/m P2 (indoor, zéér scherp).

MOBIEL LEDSCHERM
De QledX ledschermen op een aanhanger (ledtrailer) zijn kant en klaar, plug and play. Het ledscherm is in hoogte en draairichting verstelbaar. Er zijn vier ledscherm varianten beschikbaar.

Heeft u een vraag? U bent slechts één stap verwijderd van het antwoord! Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Wij beantwoorden uw mail binnen 24 uur. Heeft u een vraag waar u sneller antwoord op nodig heeft, dan kunt u het best via telefoonnummer 085 130 5658 contact opnemen.

Mocht u een offerte aan willen vragen, dat kan hier

 

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws