Vakbeurs Faciltair editie 2018

door | 28 november 2017 | Beurzen

Drie  dagen  lang, van  woensdag  24  tot en met  vrijdag  26 januari 2018, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 20 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken. Daarom mag u op dit evenement echt niet ontbreken.

Breed vakgebied
Met facilitair en gebouwbeheer richten we ons op een breed vakgebied waar veel gerelateerde onderwerpen onder vallen.  Denk hierbij aan onderwerpen van afwezigheidsregistratie, beveiliging, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groen op de werkplek, gevel, klimaatbeheersing en liftinstallaties tot receptie, sluitwerken, terreinbeheer, verhuizen en zonwering. Bent u benieuwd of ook het onderwerp waar uw bedrijf onder valt op de beursvloer te vinden is? Kijk dan snel in de trefwoordenlijst. Misschien bent u wel de eerste op de beursvloer!

Kennisoverdracht
Naast op een bruisende beursvloer kunnen onze standhouders hun kennis delen via een van de 64 symposia die samen het kennisoverdrachtprogramma op de beursvloer vormen. En kunnen zij (gratis) meestrijden om de FGNoviteitenprijs 2018, welke door onze jury op de beursvloer wordt uitgereikt aan het meest innovatieve product of dienst uit de sector.

Geinteresseerd in de mogelijkheden? Vraag dan vandaag nog een informatiepakket aan en mis onze 20steeditie niet.

Wilt u direct van alle actuele ontwikkelingen rondom de vakbeurs hoogte gebracht worden, volg ons dan zeker via Twitter of LinkedIn.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws