VAN KALE BEDRIJFSHAL TOT SFEERVOLLE FEESTLOCATIE

door | 4 februari 2019 | Nieuws

Kamphorst geluid en licht verhuurt en verkoopt licht- en geluidsinstallaties voor bedrijfspresentaties, sportevenementen, beurzen en feesten. Zijn geluidsapparatuur zorgt dat een spreker goed hoorbaar is, maar net zo gemakkelijk regelt Roland Kamphorst het uitversterken van een complete band. Met moderne verlichting zorgt hij dat in elke ruimte de gewenste sfeer ontstaat. Daarvoor gebruikt Kamphorst vaak LED verlichting.

“Het gebruik van LED verlichting heeft een aantal voordelen”, zo vertelt Kamphorst. “De lampen zijn energiezuinig en daardoor voordelig in het gebruik. Door de verschillende kleuren te combineren, kun je elke gewenste kleur licht krijgen. Dat betekent dat je heel eenvoudig met verlichting een sfeer kunt creëren, die past bij de gelegenheid of die past bij de huiskleuren van een bedrijf. Met licht kun je zelfs de gemoedstoestand van aanwezigen beïnvloeden. Paars is bijvoorbeeld een rustgevende kleur, terwijl je met bewegend licht, lasers, stroboscooplampen en blinders juist mensen in beweging krijgt”. Vooral in kleine ruimtes, is het fijn dat LED verlichting niet warm wordt. Het gebruik van professioneel licht was altijd een een prijzige aangelegenheid, maar door het gebruik van LED is dit veel voordeliger geworden. Tegenwoordig is een bus voldoende, terwijl Roland in het verleden voor hetzelfde effect met een complete vrachtwagen moest komen voorrijden.

Bedrijfshal
Het omtoveren van een grote kale bedrijfshal in een sfeervolle ruimte is voor Roland Kamphorst een bijna dagelijkse bezigheid: “Bij een opening, bedrijfsfeest of productpresentatie maak ik met een opstelling van trussen een intieme ruimte in een grote hal. Bij tafeltjes willen mensen graag goed licht, dat kan dan met accentverlichting, terwijl in de omgeving gedimd licht voor sfeer zorgt”.

Tijdens beurzen of bij presentaties wordt vaak een beamer gebruikt. Standaard beamers geven dan vaak een fletse weergave. Kamphorst heeft een beamer, die door de extra capaciteit zelfs bij een verlichte zaal een goede weergave van het beeld geeft.

Kamphorst Geluid- en Lichtverhuur en Verkoop – 06-36355255 – kamphorstgeluidverhuur.nl – info@kamphorstgeluidverhuur.nl

Ook uw nieuws op Evenementenindustrie.nl mail naar redactie@evenementenindustrie.nl

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws