VELE NIEUWE PLEINEN EN ACTIVITEITEN OP HOBBY & VRIJE TIJD

door | 5 november 2019 | Beurzen, Nieuws

LEEUWARDEN – Van 8 t/m 10 november 2019 verandert het WTC Expo Leeuwarden in een wereld vol creativiteit tijdens de beurs Hobby & Vrije tijd. “Met nieuwe pleinen en het uitgebreide programma van activiteiten is er voor iedereen, jong en oud, wat te doen op Hobby & Vrije tijd en is het dé dag uit voor het hele gezin” vertelt beursmanager Merel van der Weijde. Op de beurs staan drie thema’s centraal CREATIEF, SPORT & FUN en MODELBOUW.

NIEUWE PLEINEN VOL BELEVING 
Tuinliefhebbers kunnen tijdens Hobby & Vrije tijd terecht op het nieuwe groenplein. In tuinkassen wordt informatie gegeven over allerlei zaden en bloembollen en worden tips en tricks gegeven over moestuinieren. Geen groene vingers maar wel graag creatief aan de slag? Op het workshopplein worden workshops gegeven als handletteren, koken, breien voor kinderen, glas etsen, schilderen en nog veel meer. Creatievelingen kunnen zich helemaal uitleven!
Op het Sport & Fun plein komen bezoekers in beweging en kunnen de kinderen hun energie kwijt. Maak kennis met outdoor activiteiten zoals BMX’en en skateboarden of maak een rondje op het fietsparcours. Sluit aan bij een ronde streetjumpen en wees niet bang om natte voeten te krijgen bij het suppen in het grote bad. Geen waterrat? Klim tot het topje van de berg op de klimwand of doe de mooiste kunstjes op de schaatsbaan.
Ook in de modelbouw hal is van alles te zien en te beleven. Modelboten gaan te water in de echte vijver en varen in het rond. Vliegtuigen en drones zoeken het hogerop in het vlieggebied en miniatuur raceauto’s en trucks gaan de strijd met elkaar aan. Kinderen kunnen ondertussen hun rij- en vaarbewijs halen. De drie thema’s Land, Water en Lucht zijn volop aanwezig.
Hobby & Vrije tijd is op vrijdag 8 november geopend van 13.00 – 21.00 uur en op zaterdag 9 en zondag 10 november van 10.00 – 17.00 uur. Het volledige programma, de plattegrond en de online kaartverkoop vind je op www.hobbyvrijetijd.nl. Online zijn de tickets met korting te verkrijgen.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws