Verbouwing & restyling InnStyle locatie 2.0 is klaar!

door | 19 september 2019 | Locaties, Nieuws

In het centrum van Nederland biedt onze vernieuwde evenementenlocatie ruimte voor inspiratie; gericht op innovatie en duurzaamheid. 

InnStyle, met het terras aan het water van de Maarsseveense plassen, heeft de afgelopen zomermaanden in het stof gelegen en een flinke verbouwing ondergaan. Waarbij er binnen deze evenementenlocatie meer eenheid is gecreëerd tussen alle zalen, het terras en de cateringruimtes. Als uitgangspunt een omgeving waarbij mensen gemakkelijk met elkaar in contact treden en waarbij verbinden, interactie en inspireren centraal staan. Waar wij duurzaamheid en innovatie, zowel op het gebied van design als techniek niet uit het oog verliezen.

Onder andere de vernieuwde bar, verbrede entree, hightech Led en LCD schermen en een geheel geïntegreerde geluidsinstallatie met subwoofers in alle zalen. Maar ook het gebruik van natuurlijke materialen in de cateringruimtes en de wekelijks verse groendecoratie vormen één eenheid en bieden oneindig veel mogelijkheden om van uw evenement een succes te maken! Creëer de beste sfeer in de ruimte door middel van de flexibel in te zetten led verlichting, aan te passen naar wens.

Het multifunctionele interieur met speciaal door ons vormgegeven statafels kunnen in elke combinatie worden geplaatst. Het netwerken en verbinden van de gasten tijdens een borrel wordt hierdoor extra gestimuleerd. Het gebruik van duurzame materialen zoals bamboe, grassen, beton, planten en diverse houtsoorten zijn hier duidelijk terug te zien. De namen van de zalen zoals: Aarde, Hout en Water met daarbij de verbinding tussen binnen en buiten komt hier goed tot zijn recht. Daarnaast bieden wij uw gasten een unieke beleving door het golf afslaan en boogschieten over het water op de organische greens.

De warmte-terug-win installatie, met meerdere warmtepompen, in deze locatie zorgt voor een aangename temperatuur in de zalen en verse lucht. Een energiezuinig systeem, waarbij er een continue toevoer van frisse buitenlucht en een gelijktijdige afvoer van vervuilde binnenlucht plaatsvindt. Hergebruik van warmte in de winter en frisse koele lucht in de zomer zorgt voor de goede energie! Naast een prachtig uitzicht zorgt het water uit de Maarsseveense plassen ook voor de bewatering van de planten en grassen op het terras.

De eerste evenementen hebben de afgelopen weken al in de vernieuwde locatie plaatsgevonden. Een locatie die nu volledig aansluit bij de naastgelegen locatie 1.0, zowel in architectuur als in meubilair en styling. Een warm en eigentijds gevoel, gecombineerd met een industriële touch. En als eyecatcher, de geheel te openen en te sluiten verwarmde serre waarbij u zowel in de zomer als in de winter de ultieme binnen-buiten beleving kan ervaren aan het water.

Ontdek InnStyle locatie 2.0 waar duurzaamheid, innovaties en inspiratie centraal staan. Waar ideeën bij elkaar komen, nieuwe ontmoetingen plaatsvinden en ontwikkelingen voortkomen. De volledig vernieuwde locatie is klaar voor de toekomst met uiteenlopende evenementen, congressen, beurzen en vergaderingen.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws