VERNIEUWDE HOBBY & VRIJE TIJD – VOL ACTIVITEITEN VOOR HET HELE GEZIN!

door | 30 oktober 2019 | Beurzen, Nieuws

LEEUWARDEN – Van 8 t/m 10 november 2019 vindt in het WTC Expo Leeuwarden dé hobby beurs van het Noorden plaats: Hobby & Vrije tijd! Het wordt een weekend vol beleven, ontdekken, genieten en ervaren voor jong en oud. “Met een nieuwe uitstraling, de drie centrale thema’s: CREATIEF, MODELBOUW en SPORT & FUN en een vernieuwde opzet van de beursvloer is Hobby & Vrije tijd helemaal van deze tijd en dé beurs die je niet mag missen.” aldus beursmanager Merel van der Weijde.

ACTIVITEITEN EN BELEVING VOOROP

Creatievelingen zijn op het juiste adres bij Hobby en Vrije tijd. Een hal vol creativiteit, waar o.a. de nieuwste trends op het gebied van DIY, tuinieren, breien & haken, paper craft, diamond painting, sieraden maken, schilderen te vinden zijn. Nieuw is het workshopplein waar de gehele dag door creactieve workshops gegeven worden.
Ook kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen! Ze kunnen zich uitleven op het lego bouwplein en bij de houten speelbaan, leren breien, jumpen op trampolines en zelfs een vaar- en rijbewijs halen. Voor de bezoekers die houden van een uitdaging en graag in beweging komen zijn er vele sportactiviteiten voor het hele gezin op het Sport & Fun plein. Maak kennis met outdoor activiteiten zoals BMX’en en klimmen, stap op een supboard, ga indoor schaatsen en skaten of maak een rondje op het fietsparcours.
De modelbouw is wederom volop aanwezig. De mooiste Lego bouwwerken, live demonstraties met modelschepen, vliegtuigen en drones en raceauto’s worden getoond. Er gaat zelfs een heteluchtballon van 4 meter hoog tweemaal daags de lucht in.
Hobby & Vrije tijd is op vrijdag 8 november geopend van 13.00 – 21.00 uur en op zaterdag 9 en zondag 10 november van 10.00 – 17.00 uur. Het volledige programma, de plattegrond en de online kaartverkoop vind je op www.hobbyvrijetijd.nl.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws