VIRTUAL REALITY IS HIP & TRENDY

door | 12 oktober 2017 | Beurzen, Nieuws

INNOVATIE VOOR EVENEMENTEN:
VIRTUAL REALITY IS HIP & TRENDY.
QUINCE GEAR HEEFT DE PRIMEUR MET
VR OP DE 21E EDITIE VAN FESTIVAK

De technische innovaties volgen elkaar in steeds sneller tempo op. Wat gisteren booming was, is vandaag outdated. Maar VR lijkt de toekomst te zijn, met een levensechte ervaring in een virtuele wereld. Voor evenementen is het meer dan alleen een publiekstrekker: het kan je evenement tot een hoger niveau tillen.

Quince Gear, als onderdeel van Quince Amsterdam, loopt al jaren voorop met de ontwikkelingen op technologie. Regelmatig worden de toestellen zoals de 360 VR Chair, VR Flight en de HTC Vive bij evenementen voor klanten ingezet. Met speciaal voor het evenement ontwikkelde games krijgen deelnemers een ervaring als nooit tevoren.

Ryan van Esch (Quince Gear): “We zijn zo’n 2,5 à 3 jaar geleden met VR begonnen. Het is sindsdien enorm gegroeid, en we blijven innoveren. Zo hebben we een speciale trailer laten bouwen om op elk evenement VR te kunnen plaatsen, zelfs als het een modderig festivalterrein is. En dit jaar voor de Festivak hebben we een speciale verrassing, we laten hier onze nieuwste technologie voor het eerst zien.”

Benieuwd geworden? Kom naar de stand van Quince Gear op 15 en 16 november om zelf een reis door een virtuele wereld te maken.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws