Virtual Reality voor elk evenement

door | 13 september 2019 | Evenementen, Nieuws

Door constant te innoveren en ontwikkelen is Action Events inmiddels uitgegroeid tot de grootste leverancier van de Benelux als het om Virtual Reality entertainment systemen gaat. Dat laat zich vooral zien door het ruime aanbod aan titels en simulators. Zo kan je een parachutesprong maken terwijl je eigenlijk op een beursstand staat, een ruimte reis maken terwijl je eigenlijk gewoon op een bedrijfsfeest bent of in een originele Formule 1 auto plaatsnemen om te ervaren wat Max Verstappen meemaakt tijdens een race.

Al onze Virtual Reality systemen worden geleverd met een kundige operator die zorg draagt voor de plaatsing, de op- en afbouw en natuurlijk de begeleiding tijdens het evenement.

Voor de aankleding gebruiken wij afzet palen en grote pop up banners met Virtual Reality visuals. Een uniek communicatiesysteem zorgt voor een optimaal contact tussen operator en deelnemer.

Zoals reeds aangegeven beschikt Action events over een uitgebreide ‘library’. Dit betekent content voor bijna elk gewenst thema. Goed om te vermelden is dat wij bij meerdaagse evenementen of het huren van meerdere systemen een zeer scherpe offerte maken. Meer informatie vindt u op www.action-events.nl. Stuur een mail naar info@action-events.nl of bel naar 023-5484949.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws