Wereldrecordpoging canon zingen bij Toppers in Concert

door | 24 mei 2018 | Evenementen

Nog een paar dagen en dan barst het jaarlijkse Toppers in Concert circus weer los in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Op 25, 26 en 27 mei vindt de 14e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ plaats! Dit jaar met als thema PRETTY IN PINK ‘THE CIRCUS EDITION’. Ruim 200.000 in het roze uitgedoste feestvierders in het grootste ‘over de top’ circus van spektakel en vermaak!

Voorafgaand aan de show zal zanger DANNY DE MUNK samen met ISLA PASTILLES de stembanden opwarmen met het gehele publiek. Dit gaan we doen in de vorm van Canon zingen. Het publiek wordt onderverdeeld in 3 zones die uiteindelijk hetzelfde liedje zingen, maar ieder op een eigen moment beginnen. Na 3 avonden hebben we dan met ruim 200.000 mensen Canon gezongen en een heel stevig wereldrecord neergezet. Zorg dat je op tijd in het stadion bent en neem deel aan dit unieke moment.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws