WERKVOORBEREIDER Stabilo international

door | 28 november 2019 | CLC VECTA vacatures

Stabilo international is al 40 jaar actief in de beurzen- en evenementenwereld. Wij zijn een internationaal opererend bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van beurzen en stands. Wij zorgen ervoor dat complete beurzen, stand voor stand, worden opgebouwd en ingericht. Door onze aanpak, jarenlange ervaring en goede samenwerkingen kunnen wij een totaalpakket leveren en zijn wij in staat een beurs vanaf ontwerp tot op- en afbouw te realiseren.

Ben jij op zoek naar een baan waarin je zowel de diverse uitdagende projecten kunt voorbereiden én waarin je met je handen kunt werken in de werkplaats en op locatie? Lees dan snel verder.
Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een:

Werkvoorbereider
In de functie van werkvoorbereider werk je zowel op kantoor als in de werkplaats en houdt je jezelf bezig met het voorbereiden en uitvoeren van de diverse projecten op het gebied van standbouw en interieurbouw. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de stands, het bestellen van de benodigde producten en om de stands op locatie op te bouwen, helemaal naar wens van de klant. De projecten worden in onze werkplaats of bij een externe partij voorbereid, waarnaar ze op locatie zullen worden opgebouwd.

Competenties

Als werkvoorbereider ben je communicatief goed vaardig, stressbestendig, flexibel, accuraat en proactief. Daarnaast kun je goed het overzicht bewaren, heb je kennis van het productieproces en is het belangrijk dat je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Voor de uitoefening van dit beroep is het belangrijk dat je kunt omgaan met gangbare computersystemen en (software)pakketten ten behoeve van tekstverwerking, informatieverzameling, e-mail en tekenprogramma’s zoals Revit en Autocad.

Profiel

De werkvoorbereider beschikt over:
  • Relevante werkervaring (timmerman/werkvoorbereider);
  • Een afgeronde relevante mbo-opleiding;
  • Een flexibele werkhouding (telefonisch bereikbaar zijn, overwerken en werken in de weekenden indien nodig);
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Aanbod

Wij bieden de juiste werkvoorbereider een fulltime dienstverband en een afwisselende en uitdagende baan. In eerste instantie zal je een contract van 7 maanden worden aangeboden maar er is uitzicht op een vast contract. Het salaris is marktconform en de arbeidsvoorwaarden volgens de cao Tentoonstellingsbedrijven. Hierbij horen onder andere overwerktoeslagen, een reiskostenvergoeding, 24 vakantiedagen, pensioenopbouw, et cetera.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Stuur jouw cv én motivatie voor 15 december 2019 naar jamie@destandbouwer.nl. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 040 – 234 89 00 en vragen naar onze HR-medewerker Jamie Schemmekes.Aangeboden per: 19-11-2019
Uren: Full Time
Soort: Vast
Opleidingsniveau: MBO
Locatie: Eindhoven

Contact:
Jamie Schemmekes
jamie@destandbouwer.nl
040 – 234 89 00


Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws