Woonexpeditie Almere trekt ruim 5.000 bezoekers

door | 24 oktober 2017 | Evenementen, Nieuws

Ruim 5.000 bezoekers kwamen af op de WoonExpeditie Almere van zaterdag 14 oktober. Het informatieve woonevenement voor nieuwbouw en zelfbouw van Almere was ditmaal neergestreken in Almere Hout. Veel interesse is er voor wonen in Almere Hout, Almere Poort en Overgooi. Vooral de woningen in het hogere segment zijn in trek.

Bezoekers van de WoonExpeditie kwamen uit Almere, de omliggende regio zoals Amsterdam en ’t Gooi, en van verder. De tent van de Woonmarkt stond op Villapark Vogelhorst. Met de nieuwe ontwikkelingen in deze wijk en het hogere segment aan woningen was het er druk. Waarbij er veel aandacht was voor de ontwikkelingen in Almere Hout en in Almere Poort. Zowel voor de nieuwbouwprojecten die in de verkoop gaan als voor de komende ontwikkelingen. Meerdere zelfbouwkavels zijn gereserveerd. De huidige bewoners uit het Villapark gaven geïnteresseerden een rondleiding door hun wijk.

Met de hop-on-hop-off bus of met een leenfiets kon men naar Nobelhorst. Daar was een tweede, drukbezochte informatiemarkt over wonen in die wijk, met rondleidingen of een bezoek aan een open huis. De rondleiding door Oosterwold was ook in trek. Er is veel interesse voor wonen in Oosterwold. In Overgooi stond een golfkar klaar om bezoekers door het landgoed te leiden. Ook daar kwamen bezoekers op af met belangstelling voor wonen op het landgoed.

De WoonExpeditie gemist, maar benieuwd naar de ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouw en zelfbouw in Almere? Kijk voor meer informatie op hetkaninalmere.nl/wonen/.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws