Youmeet biedt nieuwe exclusieve vergaderlocatie in Utrecht

door | 18 oktober 2017 | Nieuws

Vergaderconcept Youmeet heeft een bijzondere nieuwe locatie geopend. In de tuin van kantoorgebouw Creative Valley Utrecht is een buitengewone buitenplaats gebouwd: The Pavilion.

Youmeet is er voor de meest efficiënte en effectieve meetings in Utrecht. Het vergaderconcept verhuurt deze nieuwe buitenplaats aan bedrijven en organisaties die hier exclusieve meetings in een luxe privé setting willen organiseren of die een kleinschalig bijzonder evenement willen neerzetten.

Private meetings, private dinings en private events

Met een klein gezelschap intiem vergaderen op de meest centrale locatie van Nederland? In alle privacy een fusie beklinken onder het genot van een drie-, vier- of vijfgangendiner? Of met het managementteam aan de slag in de professionele open keuken onder begeleiding van een sterrenkok? The Pavilion biedt alles wat nodig is om van private meetings een succes te maken. Het is de exclusieve buitenplaats van Creative Valley, het prijswinnende bedrijfsverzamelgebouw op de meest centrale en best bereikbare plek van Nederland. Creative Valley geeft op compromisloze wijze vorm aan een eigentijdse manier van werken en schept met haar verschillende ruimtes, functies en voorzieningen de ideale condities voor werken, ontmoeten, vergaderen en ontspannen.

Het gevoel dat je buiten vergadert

Dankzij het fraaie ontwerp van The Pavilion, met veel glas, natuurlijke materialen en bijzonder luxe inrichting, voelt het in The Pavilion aan alsof je buiten zit. ‘s Zomers wordt dit werkelijkheid dankzij de glazen pui, die volledig open kan. “Met The Pavilion creëren wij in Utrecht iets wat in de vergader- en eventbranche nog niet te vinden is”, vertelt Joyce Aangeenbrug van Youmeet. “Je hebt voor je evenement of bijeenkomst deze bijzondere locatie exclusief tot je beschikking. Het paviljoen is een prachtige locatie, met ook nog fantastische kwaliteit eten, drinken en service. Wij zijn ervan overtuigd dat The Pavilion met al haar facetten kan bijdragen aan het succes van allerlei bijeenkomsten.”

Efficiëntere en leukere vergaderingen

Youmeet is opgericht om vergaderen efficiënter en leuker te maken. De vergaderlocatie is gevestigd in het duurzame gebouw Creative Valley, aan de ring van Utrecht, en bestaat uit vijf verschillende vergaderomgevingen. Iedere ruimte heeft zijn eigen specifieke kenmerken, die passen bij de vijf verschillende fasen van een (creatieve) bijeenkomst. De experts van Youmeet kunnen helpen om van elke vergadering een succes te maken dankzij methodieken die zich op dat vlak hebben bewezen.

Meer informatie

– Deze nieuwe buitenplaats is nu te boeken via Youmeet. – Kijk hier voor meer informatie: The Pavillion

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws