Zeumeren Moddert keert zaterdag 29 juni terug op Zeumeren

door | 24 juni 2019 | Nieuws

Op zaterdag 29 juni vindt obstakel run Zeumeren Moddert plaats op recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. Na een succesvolle editie in 2018 keert organisator Dojo Huigenbos vol enthousiasme terug. Met meer dan 25 obstakels wordt van het gehele recreatiegebied Zeumeren gebruik gemaakt. Dit betekent dat verschillende delen van het terrein in mindere mate bereikbaar zijn voor dagrecreanten.

Er zijn vele hindernissen op het parcours te vinden waarbij de nodige modder niet zal ontbreken. Het zijn beproevingen voor deelnemers van alle leeftijden en het plezier van de deelnemers staat voorop. Aanmelden voor Zeumeren Moddert is nog steeds mogelijk via www.zeumerenmoddert.com. Ook voor dagrecreanten is het een gezellig evenement om te bezoeken als toeschouwer.

Op- en afbouw

Tijdens de op- en afbouw blijft Zeumeren voor alle bezoekers bereikbaar. Bezoekers dienen er rekening mee te houden dat bepaalde delen van het recreatiegebied in de periode van 27 juni tot en met 30 juni 2019 beperkt te gebruiken zijn.

Parkeren

Op recreatiegebied Zeumeren is betaald parkeren van toepassing. Ook tijdens Zeumeren Moddert is dit het geval. Meer informatie over Zeumeren Moddert is te vinden op www.zeumerenmoddert.com.

Recreatiegebied Zeumeren is eigendom van Leisurelands. Meer over Zeumeren is te vinden ophttps://www.leisurelands.nl/recreatiegebieden/zeumeren/

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws