ZUIDKOOP BOUWT BIJNA 5.000M² STANDS

door | 4 februari 2019 | Standbouw

Van 6 t/m 8 februari vindt in Berlijn de Fruit Logistica plaats. Het is de grootste internationale vakbeurs op het gebied van groenten en fruit. Meer dan 3.200 exposanten uit 84 landen presenteren zich vanaf deze beurs waar maar liefst 78.000 bezoekers worden verwacht. Ook veel toonaangevende Westlandse bedrijven presenteren op deze beurs hun producten en diensten.

Donderdag 31 januari is de eerste ploeg medewerkers van het Lierse bedrijf al afgereisd naar Berlijn om vrijdagochtend vroeg te kunnen starten met de bouw van de vele stands.

Holland Fresh Group Paviljoen
De grootste taak van Zuidkoop is het in de spotlights zetten van de Nederlandse tuinbouwsector in Berlijn. Dat doet het bedrijf door het ruim 3.700m² grote Holland Fresh Group Paviljoen neer te zetten.
Ca. 115 Nederlandse bedrijven presenteren vanuit dit paviljoen hun assortiment en innovaties. Ondermeer door unieke creaties, gemaakt met de natuurlijke producten van de standhouder, maakt Zuidkoop de identiteit van de exposanten duidelijk zichtbaar. Tegelijkertijd vormt het paviljoen een sterk geheel met een duidelijk Nederlandse uitstraling. Dat uit zich in kleurgebruik, productbeelden en productverwerking.

Bekende bedrijven
Naast het Holland Fresh Group Paviljoen bouwt Zuidkoop ca 1.250m² aan individuele stands. Een groot aantal vierkante meters is gereserveerd voor bekende bedrijven in de agrarische sector als Beekenkamp, Bejo, Certhon, Enza Zaden, Euro Pool System, Kanzi Appels, Looye Kwekers en Nature’s Pride.

Logistieke operatie
Logistiek is het project een grote operatie. Zo reist het bedrijf in etappes met ruim 100 medewerkers af naar Berlijn voor de opbouw en de afbouw van deze beurs. De standbouwmaterialen worden in maar liefst 47 trailers naar Berlijn vervoerd.

IMG_0795.JPG IMG_3569.JPG

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws